کودک از طریق تجسم شخصیت وتجربه کردن رویدادها، یک قصه را به صورت شخصی تفسیر می کند
نوشته شده توسط : فرزندان برتر
پیدا کردن و ضبط یک داستان
داستان ها در همه جا هستند، اما می تواند یک داستان خوب برای گفتن پیدا کند. شما می خواهید با داستان های کوتاه که می توانید به یاد داشته باشید را شروع کنید.
افسانه ها مانند سیندرلا داستان های خوبی برای گفتن دارند. فالک پرندگان مانند جانی Appleseed و پل Bunyan داستان خوب برای گفتن.
شما می توانید افسانه گریم را در اینترنت پیدا کنید. شما می توانید folkales در americanfolklore.net پیدا کنید. شما همچنین می توانید افسانه ها و قصه ها را در کتاب های کتابخانه پیدا کنید.

یک داستان را که دوست دارید بخوانید انتخاب کنید اگر داستان را دوست نداشته باشید، زمان زیادی را صرف آن می شود.
یک داستان را انتخاب کنید که برخی از چیزهایی که آن را می گوید بیش از گذشته است.
این باعث می شود تا به یاد داشته باشید. این یک داستان مانند Goldilocks و سه خرس است که هر خرس می گوید: "کسی فرنی من است.
هنگامی که یک داستان را می خواهید بگویید، باید آن را به خوبی یاد بگیرید. سعی کنید داستان را سه بار مطالعه کنید.
اکنون از کوه داستان به درستی استفاده کنید تا نکات اصلی داستان را بیاموزید.
یادداشت های مربوط به نقاط خطوط ارائه شده را یادداشت کنید.
با استفاده از داستان کوه خود را با یادداشت ها، داستان را با صدای بلند بگویم. آن را سه بار امتحان کنید حالا آن را بدون کوه داستان امتحان کنید

قصه درمانی

قصه‌ها الكوهاي طبيعي از فكر كردن هستند كه پيش از آغاز تحصيل از راه افسانه‌ها قصه‌هاي كودكانه و تاريخچه‌ خانوادگي فرا گرفته مي‌شوند. به گونه‌اي كه برخي پژوهشگران ادعا كنند دانش امروزي ما از قصه‌ها مي‌آيند. اين روش يكي از بهترين شيوه‌ها در مشاوره با كودكان است به طوري كه آنها مي‌توانند با احساسات و افكار و رفتارهاي تقابل كنند كه هنوز نمي‌توانند با مشاور به طور مستقيم درباره آنها صحبت كنند. اين روش را به همراه بازي درماني توصيه مي‌نمايند تا به عنوان بستر مناسب به بيان و راهنمايي و اصلاح تجربه‌ها كمك كند. كودكان داراي نيازهاي ويژه به دليل محدوديت‌هايي كه در كاركردهاي شناختي هيجاني انگيزشي و رفتاري دارند. نمي‌توانند به طور به طور موثر از آموزش‌ها با روش‌هاي درماني مستقيم بهره گيرند. از اين رو بكارگيري فنون غيرمستقيم مانند قصه‌گويي و قصه‌درماني مي‌توانند به گونه‌اي اثربخش و شفابخش كاستي‌هاي آنها را بهبود و ترميم نمايد. قصه‌گويي براي چه كودكاني مناسب است؟

1- كودكاني كه عزت نفس پايين دارند.

2- كودكاني كه كم‌رو خجالتي هستند.

3- كودكاني كه خشم خود را نمي‌توانند كنترل كنند.

4- كودكاني كه دچار ترس و اضطراب هستند.

5- كمك به هويت‌يابي

6- كودكان بيش‌فعال براي جلوگيري از رفتارهاي تكانشي.

قصه درمانی روشی غیر مستقیم برای انتقال پیامهای مهم در مورد نحوه یادگیری رفتار سازگارانه در یک زمینه اجتماعی است ابزار آموزشی و خلاقی است که از طریق آن می توان مهارتهای مختلفی مانند مهارتهای اجتماعی ، حل مسأله و مهارت خودآگاهی را به کودکان یاد داد .

گوش کردن به یک قصه یک عنصر پویاست که کودکان درعین حال که لذت می برند اجازه می یابند که خود را در موقعیت های مختلف تصور کنند قصه ها ابزارهای آموزشی هستند ، کودک از طریق تجسم شخصیت وتجربه کردن رویدادها، یک قصه را به صورت شخصی تفسیر می کند که می تواند مایه نشاط وشادابی و وسیله تأمین بهداشت روانی و درمان ناراحتی ها می باشد .

قصه گویی فعالیتی اشتراکی است که آگاهی و لذت درونی را افزایش می دهد به کودک اتکا به نفس می دهد و باعث تقویت قوه حافظه کودک می شود.

 
 
 
 




:: برچسب‌ها: قصه درمانی , قصه ها ابزارهای آموزشی ,
:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 اسفند 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: